Pirovo brašno

Ljuštenje pira

Prerada pira se odvija na našem pogonu, a ljuštenje pira igra važnu ulogu u procesu proizvodnje Ekobreg proizvoda. Postupak ljuštenja je veoma zahtjevan, a da bi sve bilo kako treba potrebna je kvalitetna i pouzdana ljuštilica za pir. Zadatak ljuštilice za pir je odvajanje ljuske zrna od sjemenke odn, upotrebljivog dijela žitarice.
Postupak ljuštenja pira je protočni, a stroj je integriran ventilatorom koji izvlači oljuštenu ljusku. Tu ljusku je u daljnjem postupku potrebno odvojiti od zraka u posebnom filterskom odvajaču.

Nakon što smo završili postupak ljuštenja pira, sirovina je spremna za daljnje procese proizvodnje Ekobreg proizvoda tj.i kao pir u zrnu, punjenje za jastuk od pira ili se dalje melje za brašno od pira.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Ponosno ističemo da je naša ljuštilica pira u potpunosti napravljena u Ekobregu. Naš stručni tim ima dovoljna znanja i vještine kako bi realizirao ovakav stroj od projekta do puštanja stroja u pogon i to prema najmodernijim standardima i kvaliteti.

Ukoliko želite saznati neke dodatne informacije o ljuštenju pira i ljuštilici, slobodno nam se javite na našu email adresu.

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite posljednje vijesti i akcije u EkoBregu