Prirodni nadmadrac - značajke

Ekobreg prirodni nadmadraci najbrži su put do zdravog sna

Prirodni nadmadrac

Neutralizira zračenja te u isto vrijeme i masira

Nadmadrac se često koristi kako bi osigurao leđnu potporu. Vrlo su jednostavni za korištenje i postavljanje i upravo zbog toga nalaze svoje mjesto u velikom broju kućanstva.

Odlično služe i u raznim drugim prilikama kao što su kampiranje i spavanje u šatoru, spavanje na ležaju koji je inače pretvrd te redovito spašavaju situaciju kad se pojavi nenadani gost, a vi mu želite osigurati ugodan san.

Prilikom izrade prirodnih nadmadraca kao i svih naših ostalih proizvoda, odlučili smo se okrenuti prirodi jer vjerujemo da nam priroda pruža sve što nam je potrebno za održavanje kvalitetnog i zdravog života. Upravo zbog toga izradili smo potpuno prirodni nadmadrac punjen ljuskicama ekološki uzgojene heljde i pira, a sam nadmadrac sašiven je od 100% prirodnog pamuka.

Osim što je idealan za spavanje, prirodni nadmadrac punjen ljuskicama heljde i pira je i odličan neutralizator raznog zračenja.

FAQ

Najčešća pitanja naših kupaca

Prilikom korištenja teško je raspoznati razliku – oba jastuka imaju isto terapeutsko djelovanje i trajnost. Jastuk od heljde je popularniji pa ga naši kupci više žele – no sve je stvar vlastitog izbora.

Jastuk traje koliko traje i njegova fleksibilnost. Dok se od okretanja malo te fleksibilnosti tj. čvrstoće izgubi – jastuku se doda ljuskica. U pakiranju jastuka koje prodajemo uključen je i jedan refill sa kojim jastuk možete lako nadopuniti dok se to ponovno dogodi. Do tog trenutka može proći dosta vremena – a onda možete naručiti ili skroz novi jastuk ili naručiti ljuskice za nadopunu.

Jednom mjesečno (ili češće, ako želite) bilo bi dobro zbog spriječavanja eventualnog nastajanja bilo kakvih “životinjica” u jastucima, jastuk staviti u zamrzivač na -18 stupnjeva – ili u pećnicu na 100 stupnjeva (ne više). 20 do 25 minuta je dovoljno da onemogući bilo kakav ulazak leptirića, mušica i ostalih potencijalnih kukaca/insekata u vaš jastuk. Što se tiče ljetnih mjeseci, jastuk je dobro staviti na sunce, jer prirodna materija upija energiju Sunca te je po noći oslobađa kada spavamo.

Za jastuke od heljde i pira jamčimo trajnost 7 godina, uz pravilno održavanje. Iskoristite lijepo sunčano vrijeme i osvježite svoje jastuke kako biste ugodnije spavali na njima.

  • Često (više puta mjesečno): protresite svoj jastuk. Time povećavate njegovu prozračnost i gipkost ljuskica heljde i pira.
  • Povremeno (jednom mjesečno, a što češće – to bolje): stavite jastuk na sunce, bez vanjske jastučnice. Ljuskice vole energiju sunca.
  • Rijetko (jednom godišnje ili prema potrebi): istresite ljuskice u suhu posudu ili vrećicu. Operite unutrašnju navlaku.

Što se prosa i kapoka tiče – oni su “tihi”. U smislu da proso kao punilo ne proizvodi šuštanje poput pira i heljde. Kapok je nešto što je vunaste strukture – meko i vrlo vrlo udobno. No, da Ipak, šuštanje o kojem je riječ nije uopće glasno – čak štoviše, većina ga smatra ugodnim.

Sigurna kupovina

pouzećem ili internet bankarstvom

Besplatna dostava

za narudžbe preko 65 EUR

100% hrvatsko

iz hrvatskog zagorja

Brza usluga

trebate savjet ili sugestiju

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite posljednje vijesti i akcije u EkoBregu