Jastuk od heljde - značajke

Jastuk od heljde je najbrži put do zdravog sna 

Prirodan ugođaj spavanja

S jastukom od heljde budite se s osmjehom 🙂

Izvanredna prozračnost jastuka sprječava njihovo zagrijavanje. To je i jedan od razloga zašto se u jastucima punjenim ljuskicama heljde ne zadržavaju grinje koje su česti uzrok alergija.

Količina punjenja se može kontrolirati kroz zatvarač. Dakle, sami možete podesiti količinu po vlastitom izboru, a time odrediti visinu ili debljinu jastuka.
Jastuk od heljde poboljšava cirkulaciju i može pomoći protiv migrene, glavobolje i nesanice.

Jastuk od heljde namijenjen je svim generacijama.

Dostupan u 3 veličine tako da što bolje djeluje na vaš miran i udoban san.

Jastuk od heljde je najbrži put do zdravog sna – jednostavan je i prirodan, a dok Vi spavate on radi za dobrobit Vašeg zdravlja.

Svaki naš jastuk od heljde je ručne izrade, punjen najkvalitetnijim ljuskicama heljde koja je ekološki uzgojena bez upotrebe pesticida i kontroliranog je podrijetla. Fleksibilne ljuskice, nježno masirajući, potiču cirkulaciju u vratnoj kralježnici, mišićima ramenog pojasa i gornjeg dijela leđa što doprinosi osjećaju ugode, bržem opuštanju i kvaliteti sna.

Problemi sa spavanjem

Bolovi u vratu?

Jastuk od heljde je rješenje

Pojavljuju li se kod vas bolovi u vratu i ramenima, učestalo buđenje i loši snovi? Znate li da se nesanica u 65% slučajeva javlja kao posljedica lošeg krevetnog sustava?

Kvaliteta spavanja utječe na naše ponašanje, raspoloženje, zdravlje, donošenje odluka i na brojne navike. Dobrim snom možemo unaprijediti kvalitetu života.

Sigurna kupovina

pouzećem ili internet bankarstvom

Besplatna dostava

za narudžbe preko 65 EUR

100% hrvatsko

iz hrvatskog zagorja

Brza usluga

trebate savjet ili sugestiju

Da li ste znali?

Povijest heljde, od kuda potječe i za što je dobra

Heljda je dobila ime po grčkoj riječi fagus, što u prijevodu znači bukva, i pyros, što znači pšenica. Potječe iz Centralne Azije gdje se uzgajala još 6000 g. prije Krista, i odakle se proširila na Tibet, Kinu, Japan i Europu. Heljda nema prirodnih neprijatelja, pa se ne tretira pesticidima. Jastuk od heljdinih ljuskica koristi se u azijskim kulturama preko šest stoljeća, no zapadne kulture su njegove dobrobiti počele shvaćati tek osamdesetih godina prošlog stoljeća. Upravo zbog dokazane djelotvornosti suvremeni terapeuti širom svijeta preporučuju jastuk od heljdinih ljuskica za miran san i spavanje bez bolova u vratu.

Zbog visoke količine silicijske kiseline u ljuskicama, koja sprječava razvoj bakterija i grinja, jastuk ima i antibakterijska svojstva. Ljuskice ne zadržavaju ni toplinu ni hladnoću te ljeti hlade, a zimi griju.

Ukoliko želite saznati još nešto o heljdi, slobodno nas kontaktirajte!

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite posljednje vijesti i akcije u EkoBregu