Jastuk od pira - značajke

Jastuk od pira je najbrži put do zdravog sna

Prirodan ugođaj spavanja

Probudite se s osmjehom 🙂

Jastuk od pira rastresitiji je od heljdina jastuka. Ljuskice u jastuku omogućavaju bolju cirkulaciju zraka i tako sprječavaju znojenje glave prilikom spavanja, te smanjuju mogućnost nakupljanja vlage i prašine koji pogoduju razvoju grinja.

Jastuk od pira pomaže kod bolesnih stanja vrata, bolesti mišića ramenog pojasa, stanja nakon ozljeda vrata i ramena, kod astme, alergije na kućnu prašinu i grinje, nesanice, hrkanja, glavobolje i migrene.

Jastuk od pira namijenjen je svim generacijama.

Dostupan u 3 veličine tako da što bolje djeluje na vaš miran i udoban san.

Jastuk od pira je sve popularniji. Za razliku od sintetskih punjenja, ljuske pira se ne sabijaju, ne zagrijavaju, vibriraju i slobodno se pomiču te tako masiraju naš vrat, rameni pojas i glavu. Na taj način se opuštamo pa nam je niži i tlak, jedan od uzroka glavobolja ali i stresa. Nesanica postaje prošlost, jer se djelovanjem ljuskica pira opuštaju mišići lica i vilice. Time je ublaženo i hrkanje te se dodatno opuštaju i leđni mišići.

Ako se jastuk od pira stavi pod koljena, opušta se i donji dio kralježnice.

Problemi sa spavanjem

Bolovi u vratu?

Kako ste spavali ove noći?

Pojavljuju li se kod vas bolovi u vratu i ramenima, učestalo buđenje i loši snovi? Znate li da se nesanica u 65% slučajeva javlja kao posljedica lošeg krevetnog sustava?

Kvaliteta spavanja utječe na naše ponašanje, raspoloženje, zdravlje, donošenje odluka i na brojne navike. Dobrim snom možemo unaprijediti kvalitetu života.

Sigurna kupovina

pouzećem ili internet bankarstvom

Besplatna dostava

za narudžbe preko 500 kn

100% hrvatsko

iz hrvatskog zagorja

Brza usluga

trebate savjet ili sugestiju

Da li ste znali?

Povijest pira, od kuda potječe i za što je dobar

Pir je jedna od najstarijih vrsta žitarica. Kao i heljda, potječe iz Azije gdje je bio poznat još 15000 g. prije Krista. Iz Azije se proširio na Bliski istok, a zatim na cijeli teritorij Europe.

Pir je stoljećima bio glavna žitarica, a u vrijeme Rimljana kaša od pira je hranila rimsku vojsku. Pir je pogodan za biološki uzgoj.

Ukoliko imate kakvih pitanja vezano za jastuke punjene pirom, slobodno nas kontaktirajte!

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite posljednje vijesti i akcije u EkoBregu