Jastuka od prosa - značajke

Jastuk od prosa je najbrži put do zdravog sna

Prirodan ugođaj spavanja

Probudite se s osmjehom 🙂

Izvanredna prozračnost jastuka sprječava njihovo zagrijavanje. To je i jedan od razloga zašto se u jastucima punjenim prosom ne zadržavaju grinje koje su česti uzrok alergija.

Količina punjenja se može kontrolirati kroz zatvarač. Dakle, sami možete podesiti količinu po vlastitom izboru, a time odrediti visinu ili debljinu jastuka.
Jastuk od prosa poboljšava cirkulaciju i može pomoći protiv migrene, glavobolje i nesanice.

Jastuk od prosa namijenjen je svim generacijama.

Dostupan u 2 veličine za vaš miran i udoban san.

Jastuk od prosa je najbrži put do zdravog sna – jednostavan je i prirodan, a dok Vi spavate on radi za dobrobit Vašeg zdravlja.

Svaki naš jastuk od prosa je ručne izrade, a fleksibilne ljuskice, nježno masirajući, potiču cirkulaciju u vratnoj kralježnici, mišićima ramenog pojasa i gornjeg dijela leđa što doprinosi osjećaju ugode, bržem opuštanju i kvaliteti sna.

Problemi sa spavanjem

Bolovi u vratu?

Kako ste spavali ove noći?

Pojavljuju li se kod vas bolovi u vratu i ramenima, učestalo buđenje i loši snovi? Znate li da se nesanica u 65% slučajeva javlja kao posljedica lošeg krevetnog sustava?

Kvaliteta spavanja utječe na naše ponašanje, raspoloženje, zdravlje, donošenje odluka i na brojne navike. Dobrim snom možemo unaprijediti kvalitetu života.

Sigurna kupovina

pouzećem ili internet bankarstvom

Besplatna dostava

za narudžbe preko 500 kn

100% hrvatsko

iz hrvatskog zagorja

Brza usluga

trebate savjet ili sugestiju

Da li ste znali?

Što je proso i koja su mu svojstva?

Riječ je o okrugloj žitarici koja je žute boje, korištene u ljudskoj prehrani od davnina. Male, okrugle i skliske celulozne opne – koja je kao sredstvo kojim se puni jastuk izuzetno mekana – i za neke vrlo bitno – ne šuška kao što šuškaju ljuskice heljde ili pira. U njoj su korisna biljna vlakna i proteini a specifična je po tome da ne sadrži gluten. Pogodna je za vegetarijance te celijakičare. Koristi ga se u borbi protiv kolesterola, anemije, mokraćnih infekcija i bubrežnih kamenaca.

Kao biljka, veoma je izdržljiva i može rasti na suhim i klimatski nepogodnim područjima. Prvobitno se uzgajalo u sjevernoafričkim i azijskim zemljama te se kasnije raširilo po cijelom svijetu. Po Europi se dugo upotrebljavalo kao hrana za stoku, no njegova zdravstvena vrijednost se sa vremenom konstantno povećava.

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite posljednje vijesti i akcije u EkoBregu