Problemi sa spavanjem

Problemi sa spavanjem?

Problem često leži upravo pred Vama – u jastuku!

Problemi sa spavanjem se najčešće javljaju zbog lošeg jastuka na kojem spavate. Na idealnom jastuku vrat će biti opušten, a jastuk se neće puno gužvati tijekom noći. Idealan jastuk omogućava da glava ne utone previše ni premalo što na kraju opušta vrat i osigurava da vratna kralježnica zadržava svoj prirodan položaj.

Jastuk mora biti prilagodljiv i prilagođavati se Vašem tijelu u različitim položajima. Upravo zbog toga najbolji su jastuci koji prate prirodan položaj vrata, omogućavaju visinu prema potrebi i prate utisak tijela.

Čini li vam se ovo kao da očekujemo malo previše od jastuka? Rješenje je zapravo poprilično jednostavno.  Problemi sa spavanjem ili bol u ramenima i vratu neka budu iza vas i riješite ih prirodnim putem na vrijeme koristeći jastuke punjenje ljuskicama heljde ili pira.

Bolovi u vratu?

Razmislite o kvaliteti spavanja

Pojavljuju li se kod vas bolovi u vratu i ramenima, problemi spavanja i loši snovi? Znate li da se nesanica u 65% slučajeva javlja kao posljedica lošeg krevetnog sustava?

Kvaliteta spavanja utječe na naše ponašanje, raspoloženje, zdravlje, donošenje odluka i na brojne navike. Dobrim snom možemo unaprijediti kvalitetu života.

bolovi u vratu

Jastuci od heljde ili pira

Problemi sa spavanjem riješeni u 5 koraka

Prilagodite jastuk upravo Vašim potrebama kako bi osigurali ugodan san i bezbrižnu noć 🙂

Sigurna kupovina

pouzećem ili internet bankarstvom

Besplatna dostava

za narudžbe preko 500 kn

100% hrvatsko

iz hrvatskog zagorja

Brza usluga

trebate savjet ili sugestiju

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite posljednje vijesti i akcije u EkoBregu