Jastuk od lateksa - značajke

Jastuk od lateksa je izuzetno lagan prirodan jastuk

Prirodan ugođaj spavanja

Probudite se s osmjehom 🙂

Jastuci od lateksa zadržavaju svoj oblik, ne uliježu se te zadržavaju svoj oblik i fleksibilnost nakon korištenja. Također, pruža stalnu potporu vratnoj kralježnici, pruža masažni učinak te rasterećuje točke pritiska.

Jastuk od lateksa namijenjen je svim generacijama.

Dostupan u više veličina tako da je idealan za cijelu obitelj

Jastuk od lateksa je najbrži put do zdravog sna – dok Vi spavate on radi za dobrobit Vašeg zdravlja. Svaki naš jastuk od lateksa doprinosi osjećaju ugode, bržem opuštanju i kvaliteti sna.

Problemi sa spavanjem

Bolovi u vratu?

Kako ste spavali ove noći?

Pojavljuju li se kod vas bolovi u vratu i ramenima, učestalo buđenje i loši snovi? Znate li da se nesanica u 65% slučajeva javlja kao posljedica lošeg krevetnog sustava?

Kvaliteta spavanja utječe na naše ponašanje, raspoloženje, zdravlje, donošenje odluka i na brojne navike. Dobrim snom možemo unaprijediti kvalitetu života.

Sigurna kupovina

pouzećem ili internet bankarstvom

Besplatna dostava

za narudžbe preko 500 kn

100% hrvatsko

iz hrvatskog zagorja

Brza usluga

trebate savjet ili sugestiju

Da li ste znali?

Kako nastaje lateks i koja su mu svojstva

Dobiva se od drveta kaučokovca, potječe iz Brazila. Najprije se skupljao sa stabala u prašumama Amazone. Danas su Tajland, Malezija i Indonezija zemlje sa najvećom proizvodnjom. Mlijeko kaučukovca dobije se tako da se zareže tanka kora stablja – niz taj rez curi tekućina i dugo se skuplja u posude. Ta tekućina kaučuka se uz dodatak aditiva ili dijela umjetne gume pjeni i vulkanizira u kalupima i na taj način nastaje pjena i spužva. Ima unutarnju strukturu otvorenih čelija i može se opisati kao struktura nebrojeno mnogo opruga mikroskopskih veličina.

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite posljednje vijesti i akcije u EkoBregu