Jastuk od kapoka - značajke

Jastuk od kapoka je izuzetno lagan prirodan jastuk

Prirodan ugođaj spavanja

Probudite se s osmjehom 🙂

Izvanredna prozračnost jastuka sprječava njihovo zagrijavanje. To je i jedan od razloga zašto se u jastucima od kapoka ne zadržavaju grinje koje su česti uzrok alergija.

Količina punjenja se može kontrolirati kroz zatvarač. Dakle, sami možete podesiti količinu po vlastitom izboru, a time odrediti visinu ili debljinu jastuka.
Jastuk od kapoka je izuzetno lagan budući da je kapok čak 8 puta lakši od pamuka.

Jastuk od kapoka namijenjen je svim generacijama.

Dostupan u 2 veličine tako da što bolje djeluje na vaš miran i udoban san.

Jastuk od kapoka je najbrži put do zdravog sna – jednostavan je i prirodan, a dok Vi spavate on radi za dobrobit Vašeg zdravlja. Svaki naš jastuk od kapoka doprinosi osjećaju ugode, bržem opuštanju i kvaliteti sna.

Problemi sa spavanjem

Bolovi u vratu?

Kako ste spavali ove noći?

Pojavljuju li se kod vas bolovi u vratu i ramenima, učestalo buđenje i loši snovi? Znate li da se nesanica u 65% slučajeva javlja kao posljedica lošeg krevetnog sustava?

Kvaliteta spavanja utječe na naše ponašanje, raspoloženje, zdravlje, donošenje odluka i na brojne navike. Dobrim snom možemo unaprijediti kvalitetu života.

Sigurna kupovina

pouzećem ili internet bankarstvom

Besplatna dostava

za narudžbe preko 500 kn

100% hrvatsko

iz hrvatskog zagorja

Brza usluga

trebate savjet ili sugestiju

Da li ste znali?

Odakle dolazi kapok i koja su mu svojstva

Kapok je drvo iz porodice Bombacaceae, visoko do 30 m. Potječe iz tropske Amerike a uzgaja se u Novoj Gvineji, tropskoj Africi, Indiji, Šri Lanki i drugdje. Jastuci sa punjenjem kapoka koje proizvodi Ekobreg punjeni su svilastim vlaknima dobivenim iz nutrine ploda “vunenog” drveta. Kapok ima izuzetno dobra termoregulacijska svojstva.

Vlakna kapoka čak 8 puta su lakša od samog pamuka, što ih svrstava među najlakša vlakna koja su prirodnog podrijetla. U svojoj strukturi kapok ima 80% molekula zraka, tvoreći prirodan izolator pogodan za odličnu termoregulaciju. Kao i jastuci punjeni ljuskicama heljde ili pira, ljeti vas hlade a zimi vas griju. Mekan, ugodan – odbojan grinjama – i izuzetno pogodan za sve koji žele “tihi” jastuk od najfinijih prirodnih materijala.

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite posljednje vijesti i akcije u EkoBregu