Dvostrani jastuk - značajke

Dvostrani jastuk – dobitna kombinacija za miran san

Prirodan ugođaj spavanja

Probudite se s osmjehom 🙂

Kao što mu i samo ime govori – jastuk punjen s dvije strane različitim punilima. Sami birajte svoju dobitnu kombinaciju za miran san.

Količina punjenja se može kontrolirati kroz zatvarač. Dakle, sami možete podesiti količinu po vlastitom izboru, a time odrediti visinu ili debljinu jastuka.

Dvostrani jastuk za dvostruko opuštanje

Dostupan u više veličina tako da je idelalan za cijelu obitelj

Pomaže u kvaliteti spavanja ili opuštanja, izrađen od 2 međusobno odvojena pretinca sa patentnim zatvaračem sa strane.
Problemi sa spavanjem

Bolovi u vratu?

Kako ste spavali ove noći?

Pojavljuju li se kod vas bolovi u vratu i ramenima, učestalo buđenje i loši snovi? Znate li da se nesanica u 65% slučajeva javlja kao posljedica lošeg krevetnog sustava?

Kvaliteta spavanja utječe na naše ponašanje, raspoloženje, zdravlje, donošenje odluka i na brojne navike. Dobrim snom možemo unaprijediti kvalitetu života.

Sigurna kupovina

pouzećem ili internet bankarstvom

Besplatna dostava

za narudžbe preko 500 kn

100% hrvatsko

iz hrvatskog zagorja

Brza usluga

trebate savjet ili sugestiju

Da li ste znali?

Koje su sve vrste dvostranog jastuka i karakteristike

Dvostrani jastuk dolazi u više kombinacija, na vama je da odaberete koja vam kombinacija najviše odgovara. Kako bi olakšali odabir, ukratko ćemo navesti karakteristike svakog punjenja jastuka.

Jastuk od heljde pomaže kod bolesnih stanja vrata, bolesti mišića ramenog pojasa, stanja nakon ozljeda vrata i ramena, kod astme, alergije na kućnu prašinu i grinje, nesanice, hrkanja, glavobolje i migrene. Jastuk od heljde poboljšava cirkulaciju i može pomoći protiv migrene, glavobolje i nesanice.

Jastuk od pira pomaže kod bolesnih stanja vrata, bolesti mišića ramenog pojasa, stanja nakon ozljeda vrata i ramena, kod astme, alergije na kućnu prašinu i grinje, nesanice, hrkanja, glavobolje i migrene.

Jastuk od kapoka ima izuzetno dobra termoregulacijska svojstva. Vlakna kapoka čak 8 puta su lakša od samog pamuka, što ih svrstava među najlakša vlakna koja su prirodnog podrijetla. U svojoj strukturi kapok ima 80% molekula zraka, tvoreći prirodan izolator pogodan za odličnu termoregulaciju.

Jastuk od lateksa ima izvrsne higijenske i mikrobiološke karakteristike te pruža pravilnu potporu vratu te rasterećuje vratne mišiće kod spavanja. Optimalno propušta vlagu i omogućava cirkulaciju zraka, a njegova je važna prednost je što ne osigurava pogodnu okolinu za razvoj grinja.

Jastuk od vune: za dobro i kvalitetno spavanje potrebna je homeostaza (održavanje ravnomjerne temperature) – a to je područje na kojem se vuna pokazala kao daleko najbolji izbor.

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite posljednje vijesti i akcije u EkoBregu