3 savjeta kako održavati EkoBreg jastuke od heljde i pira

jastuk od heljde ili pira

3 savjeta kako održavati EkoBreg jastuke od heljde i pira:

EkoBreg je među prvima na hrvatskom tržištu krenuo u proizvodnju jastuka od ljuskica heljde i pira koje sami uzgajamo. Fizioterapeuti širom svijeta preporučuju ove jastuke za miran san i dobro spavanje.

Vremenom, spavanjem na ovim jastucima, umanjuju se bolovi u vratu i gornjem dijelu leđa, o čemu i od vas, dragih korisnika naših jastuka, dobivamo povratne informacije i zahvale. Osobama alergičnim na perje EkoBreg jastuci od ljuskica heljde i pira su idealna zamjena za jastuke od perja, a osim toga pomažu u otklanjanju simptoma astme, alergija na prašinu i grinje, pomažu kod glavobolja i migrena te kod hrkanja i znojenja tijekom spavanja.

Za jastuke od heljde i pira jamčimo trajnost 7 godina, uz pravilno održavanje. Iskoristite lijepo sunčano vrijeme i osvježite svoje jastuke kako biste ugodnije spavali na njima.

    • Često (više puta mjesečno):  protresite svoj jastuk. Time povećavate njegovu prozračnost i gipkost ljuskica heljde i pira.
    • Povremeno (jednom mjesečno, a što češće – to bolje): stavite jastuk na sunce, bez vanjske jastučnice. Ljuskice vole energiju sunca.
    • Rijetko (jednom godišnje ili prema potrebi): istresite ljuskice u suhu posudu ili vrećicu. Operite unutrašnju navlaku.

Eto – ne čini se tako kompliciranim, zar ne? A pravilnim održavanjem produžavate vijek trajanja svog jastuka.

EkoBreg – uz nas možete mirno spavati!

a { font-weight: 20px;!important }