Prirodan nadmadrac iz Ekobrega – priroda i zdravlje

jastuk od heljde ili pira
prirodan nadmadrac

Prirodan nadmadrac

Nadmadrac se često koristi kako bi osigurao leđnu potporu. Vrlo su jednostavni za korištenje i postavljanje i upravo zbog toga nalaze svoje mjesto u velikom broju kućanstva.

Odlično služe i u raznim drugim prilikama kao što su kampiranje i spavanje u šatoru, spavanje na ležaju koji je inače pretvrd te redovito spašavaju situaciju kad se pojavi nenadani gost, a vi mu želite osigurati ugodan san.

No, dobar nadmadrac može učiniti mnogo više od toga za vas, a sad je vrijeme da saznate i kako.

Zašto prirodan nadmadrac?

Prilikom izrade nadmadraca kao i svih naših ostalih proizvoda, odlučili smo se okrenuti prirodi jer vjerujemo da nam priroda pruža sve što nam je potrebno za održavanje kvalitetnog i zdravog života. Upravo zbog toga izradili smo potpuno prirodan nadmadrac punjen ljuskicama ekološki uzgojene heljde i pira, a sam nadmadrac sašiven je od 100% prirodnog pamuka.

Osim što je idealan za spavanje na prirodnom, nadmadrac punjen ljuskicama heljde i pira je odličan neutralizator raznog zračenja.

Ako razmišljate o kupnji novog nadmadraca, pravo je vrijeme da svoj klasičan nadmadrac zamijenite prirodnim i osjetite sve pogodnosti koje Vam daje priroda.

Nadmadrac je dostupan i u raznim dimenzijama kako bi ga mogli koristiti u svakoj situaciji

Dostupne dimenzije pogledajte ovdje.

a { font-weight: 20px;!important }