Aromaterapija

 7.30 11.00

Informacije o proizvodu

Razmišljajući o tome kako dodatno obogatiti iskustvo spavanja na Ekobreg jastucima, početkom ove godine rodila se ideja o spajanju dva svijeta – svijeta snova i svijeta mirisa prirode i aromaterapije.

AROMATERAPIJA I ZDRAV SAN

S namjerom da svim ljubiteljicama i ljubiteljima Ekobrega pružimo vrhunski proizvod, dali smo se u potragu za vrhunskim stručnjacima u području eteričnih ulja i aromaterapije na području Hrvatske koji bi našu viziju formirali u stvarnost.

Taj put odveo nas je do tvrtke Phyto Formula (Phyto Formula holistički studio) i njene vlasnice, fitoaromaterapeutkinje i savjetnice te formulatorice za prirodnu kozmetiku gđe Dragane Klarić koja je po našim smjernicama uz svoje bogatno znanje zamislila i zamiješala prvobitnih 10 različitih mikseva podijeljenih na 3 osnovna djelovanja. Jedan od mikseva tako djeluje na respiratorni sustav, drugi je za opuštanje – a treći je namijenjen djeci i dijeli svojstva sa ostala dva.

Sustavnim i metodičkim ispitivanjem ovih mikseva kroz nekoliko mjeseci došli smo do 3 konačne verzije koje su sa recepturom i omjerima zatim predane tvrtki Bioeterica gđe Radojke Macan koja se kao finalni izvođač radova g. Klarić i nas pobrinula da finalni dio procesa; kvalitetno miješanje i punjenje u ambalažu – bude odrađeno na najvišem nivou kvalitete.

8 sati prosječno odvajamo za spavanje. Naša želja je ujediniti zdravo spavanje i aromaterapiju na najbolji mogući način – a za to nema boljeg načina nego dovesti esenciju prirode u vaš dom.

Kupnjom naših proizvoda, direktno pomažete razvoju hrvatskog sela i domaće poljoprivrede.

Sigurna kupovina

pouzećem ili internet bankarstvom

Besplatna dostava

za narudžbe preko 65 EUR

100% hrvatsko

iz hrvatskog zagorja

Brza usluga

trebate savjet ili sugestiju