Jastuka od strugotina švicarskog kamenog bora - značajke

Jastuk od strugotina bora – Zirben, izuzetno je cijenjen prirodan jastuk

Prirodan ugođaj spavanja

Probudite se s osmjehom 🙂

Zbog umirujućih svojstava bora koristi se generacijama, a naročito kod zdravog sna. Spavanjem u krevetu napravljenom od drveta bora ili na jastucima od strugotina drveta, smanjuje se brzina otkucaja srca tijekom noći. Esencijalna ulja drveta razvijaju svoj pozitivan efekt te pomažu protiv nesanice, nedostatka koncentracije i mentalne iscrpljenosti.

Glavobolja, oštećena koža, prehlada i sinusi se ublažavaju udisanjem eteričnog ulja iz kamenog bora.

Jastuk od strugotina švicarskog kamenog bora - Zirben namijenjen je svim generacijama.

Dostupan u više veličina tako da je idealan za cijelu obitelj.

Za švicarski kameni bor se uvijek veže efekat izazivanja sna., stoga su se stoljećima unazad, koljevke od drveta bora smatrale tajnim receptom kod nemirne djece. Svatko tko se nalazi u okruženju borove šume može smanjiti srčanu frekvenciju na oko 3.500 otkucaja srca dnevno.

Problemi sa spavanjem

Bolovi u vratu?

Kako ste spavali ove noći?

Pojavljuju li se kod vas bolovi u vratu i ramenima, učestalo buđenje i loši snovi? Znate li da se nesanica u 65% slučajeva javlja kao posljedica lošeg krevetnog sustava?

Kvaliteta spavanja utječe na naše ponašanje, raspoloženje, zdravlje, donošenje odluka i na brojne navike. Dobrim snom možemo unaprijediti kvalitetu života.

Sigurna kupovina

pouzećem ili internet bankarstvom

Besplatna dostava

za narudžbe preko 500 kn

100% hrvatsko

iz hrvatskog zagorja

Brza usluga

trebate savjet ili sugestiju

Da li ste znali?

Odakle dolazi Zirben i koja su mu svojstva

Karakterističan je za europsku alpsku regiju. a zovu ga još i “Kraljica Alpa” jer može živjeti do 1000 godina i dostignuti visinu do 25 metara. Usput, štedljivo drvo izdržava temperature do – 43 °C.

Intenzivna aroma se koristi u brojnim područjima primjene za tijelo i um. Posebno karakterističan miris igra centralnu ulogu, a njegova eterična ulja su odgovorna za smirujući i harmonizujući efekt na ljude.

Borovo drvo je antibakterijsko, eterična ulja jedva formiraju plijesan, stoga se često koristi za kuhinjsko posuđe. Također ima efekat odbijanja insekata: studije su pokazale da insekte odbija miris kamenog bora i da se smanjuje njihovo razmnožavanje.

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite posljednje vijesti i akcije u EkoBregu