Problemi spavanja

jastuk od heljde ili pira

Problemi spavanja

Pojavljuju li se kod vas bolovi u vratu i ramenima, učestalo buđenje i loši snovi? Znate li da se nesanica u 65% slučajeva javlja kao posljedica lošeg krevetnog sustava?

Kvaliteta spavanja utječe na naše ponašanje, raspoloženje, zdravlje, donošenje odluka i na brojne navike. Dobrim snom možemo unaprijediti kvalitetu života.

Problem često leži upravo pred Vama – Vaš jastuk.

Na idealnom jastuku vrat će biti opušten, a jastuk se neće puno gužvati tijekom noći. Idealan jastuk omogućava da glava ne utone previše ni premalo što na kraju opušta vrat i osigurava da vratna kralježnica zadržava svoj prirodan položaj.

Jastuk mora biti prilagodljiv i prilagođavati se Vašem tijelu u različitim položajima. Upravo zbog toga najbolji su jastuci koji prate prirodan položaj vrata, omogućavaju visinu prema potrebi i prate utisak tijela.

Čini li vam se ovo kao da očekujemo malo previše od jastuka? Rješenje je zapravo poprilično jednostavno. Riješite bol u ramenima i vratu prirodnim putem na vrijeme koristeći jastuke punjenje ljuskicama heljde ili pira.

Jastuci od heljde i pira pružaju rješenje za vaše probleme u 5 koraka:

1) Jastuk za spavanje punjen heljdom ili pirom poboljšava cirkulaciju i može pomoći protiv migrene, glavobolje i nesanice
2) Prilikom spavanja, ljuskice heljde ili pira kreću se i prilagođavaju položaju Vašeg tijela što umanjuje pritisak na vrat, ramena i kralježnicu.
3) Zbog svojeg punjenja, jastuk je prozračan i ne zadržava mikroorganizme i alergene. Upravo zbog toga odličan je za osobe koje pate od alergije.
4) Nježan šum ljuskica koji nastaje prilikom spavanja umiruje i stvara dojam spavanja u prirodi
5) Patentni zatvarač omogućava doziranje punjenja.

Prilagodite jastuk upravo Vašim potrebama kako bi osigurali ugodan san i bezbrižnu noć :)

a { font-weight: 20px;!important }