5 savjeta o čuvanju EkoBreg proizvoda od žitarica

jastuk od heljde ili pira

5 savjeta o čuvanju EkoBreg proizvoda od žitarica:

Iako u EkoBregu zrnje prerađujemo neposredno prije stavljanja na tržište kako bismo omogućili da maksimalno iskoristite njegovu hranjivost, pripazite na uvjete čuvanja proizvoda kako biste im produžili vijek trajanja.

Dolazi lijepo vrijeme, a s višim temperaturama i brašneni moljci koji jedva čekaju ostaviti svoj trag u brašnu. Što trebate znati o čuvanju proizvoda od žitarica?

  1. Općenito je pravilo da većina cjelovitih žitarica može trajati oko šest mjeseci, a brašna od cjelovitih zrna oko 3 mjeseca u dobro zatvorenom pakiranju na suhom, prozračnom i hladnom mjestu.
  2. Ne radite velike zalihe brašna tijekom ljeta, osobito ako ne možete osigurati pravilne uvjete čuvanja. Nabavite onoliko koliko možete potrošiti u cca 3 tjedna.
  3. Jednom kad otvorite pakiranje preporučujemo da proizvod čuvate u dobro zatvorenoj staklenci. Osim što ćete otežati pristup neželjenim gostima, hermetički zatvorene staklenke sprječavaju doticaj s kisikom čime se čuvaju kvalitetna svojstva namirnica.
  4. Ako proizvod ne namjeravate potrošiti u preporučenom roku, a posebno ako ste ga otvorili, čuvajte ga u hladnjaku – osobito tijekom ljeta.
  5. Ne čekajte posljednji trenutak kako biste iskoristili proizvode. Ako nemate inspiraciju, neke od jednostavnih i brzih jela pronađite OVDJE.
a { font-weight: 20px;!important }

Centar za postavke privatnosti

Neophodni

Funkcionalni kolačići bez kojih bi funkcionalnost naše Web stranice bila smanjena - za sigurnost i brže učitavanje stranice, za normalno funkcioniranje narudžbe, za prikaz videa

__cfduid, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_cart_hash, wp_woocommerce_session_, wordpress_test_cookie, youtube

Advertising

Analytics

Other